Reinventant els clàssics amb una mirada contemporània: la nova generació dels vinagres de Chardonnay i Cabernet Sauvignon

Dediquem aquesta nova entrada al nostre blog per parlar-vos d’una de les grans novetats d’aquest 2024. Avui us presentem la nova generació del vinagre elaborat amb vi blanc Chardonnay i el vinagre amb vi negre Cabernet Sauvignon. Aquesta reinvenció dels vinagres més clàssics de la gamma Gardeny suposa oferir sabors amb un toc més actual i en sintonia amb les tendències gastronòmiques contemporànies. 

Badia Vinagres va trencar esquemes introduint al mercat una gamma de vinagres gastronòmics amb l’objectiu de valorar el vinagre com un element essencial a la cuina. Ara, trenta anys després, els dos vinagres més icònics de la gamma Gardeny es reinventen per adaptar-se a les tendències actuals, però sense perdre l’essència que els va fer tan especials. Aquesta nova generació és la culminació d’anys d’experiència i coneixement, que ofereix als amants de la cuina vinagres artesans amb una qualitat inigualable.

Agafeu els vostres quaderns de cuina perquè a continuació us parlarem de cada vinagre tot fent-vos recomanacions que us poden ajudar a elevar les vostres elaboracions gastronòmiques a un altre nivell.

Vinagre balsàmic de Cabernet Sauvignon

El vinagre elaborat amb vi negre Cabernet Sauvignon ens connecta directament amb els sabors més autèntics i tradicionals. Amb una aroma intensa i un gust profund, és ideal per potenciar plats de carn, escabetxos i conserves. La seva versatilitat el converteix en un imprescindible a qualsevol cuina. Des de la creació de vinagretes per a amanides fins a la seva utilització en plats de carn vermella, aquest vinagre afegeix un toc sofisticat i ric en matisos que transformarà qualsevol recepta.

Aplicacions recomanades:

  • Vinagretes per a amanides
  • Escabetxos de carns i verdures
  • Salses i reduccions

Vinagre balsàmic de Chardonnay

D’altra banda, el vinagre de Chardonnay, elaborat amb vi blanc de la varietat Chardonnay, destaca per la seva aroma afruitada i subtil, perfecta per a plats de marisc, peix i amanides. Amb una textura suau i un toc dolç, ofereix un equilibri perfecte d’acidesa, la qual cosa el converteix en un vinagre molt versàtil per als amants dels vinagres blancs.

Aplicacions recomanades:

  • Marinat de seitons
  • Vinagretes per a amanides
  • Salses delicades per a peix i marisc

Badia Vinagres continua fidel als seus valors d’artesania i producció de proximitat. Cada vinagre és elaborat amb les millors matèries primeres, seguint processos que combinen la tradició amb la tecnologia més avançada. La cura i la dedicació que posem en cada fase del procés garanteixen que cada ampolla sigui una experiència única, que manté viva una herència centenària al mateix temps que s’innova constantment.

Descobriu les nostres novetats i deixeu-vos sorprendre per la sofisticació i versatilitat d’aquests vinagres que faran brillar qualsevol plat.

MarketingReinventant els clàssics amb una mirada contemporània: la nova generació dels vinagres de Chardonnay i Cabernet Sauvignon

Related Posts

Vinagre de poma i vinagre de sidra: Són el mateix producte?

Recentment, un client ens ha fet una pregunta interessant: “El vinagre de poma i el vinagre de sidra són el mateix?” i vam pensar que seria útil aclarir aquest concepte per a tots els nostres seguidors. Així doncs, t’ho expliquem en aquest bloc. Per començar, cal dir que sí, el vinagre de poma i el